Agenda
Margedagen schooljaar 2018-2019
Donderdag 20 september Maandag 18 maart         
Vrijdag 10 oktober Dinsdag 23 april
Maandag 15 oktober Woensdag 29 mei
Woensdag 21 november Maandag 17 juni
Donderdag 14 februari Dinsdag 18 juni
Vrijdag 15 februari  

 

Verjaardagen augustus & september
 

.

Algemeen nieuws
Nieuws over de nieuwbouw

Donderdag 12 juli is er in de Raadscommissie Onderwijs gesproken over o.a. de nieuwbouw Ebbinge en de Oosterparkwijk. De commissie heeft de nota waarin om meer krediet werd gevraagd goedgekeurd!!

 

IKC Oosterparkwijk.

Prachtig dat de plannen door kunnen gaan. In oktober hopen we de fase van het definitief ontwerp af te ronden en kort daarna wordt een informatieavond georganiseerd voor ouders en andere belangstellenden.

 

Al met al een mooie timing van de nieuwbouwontwikkeling.

Vakantiebieb
 

Dankzij de VakantieBieb blijven duizenden kinderen in de zomer doorlezen. Dat is een geweldige ontwikkeling, want doorlezen in de zomer voorkomt een terugval van het AVI‐niveau. De VakantieBieb stimuleert kinderen om te lezen tijdens de zomervakantie en biedt e‐books voor het hele gezin. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store en is een zomercadeautje van de Bibliotheek. U hoeft hiervoor geen lid te zijn. Van 1 juli tot en met 31 augustus kunnen zowel uw kinderen als uzelf genieten van meer dan 60 e‐books.

 

Winactie

Om het lezen deze vakantie extra leuk te maken voor uw kinderen, maken ze kans op een iPad mini door uit te leggen wat hun favoriete e‐book uit de VakantieBieb is en waarom. Informatie over deelname en spelvoorwaarden vindt u op http://www.vakantiebieb.nl 

Nieuws uit de groepen
Schoolreisje groep 1/2
 

Op donderdag 5 juli zijn de kinderen van groep 1/2 op schoolreisje geweest naar Nienoord. De kinderen hebben onder andere gespeeld in de speeltuin en een ritje gemaakt met de speciale Nienoord-trein. Het was een hele leuke dag!

Nieuws uit de wijk
Activiteiten zomer 2018
 

.

 
Dit is een nieuwsbrief van:
Siebe Jan Bouma school | 050-3210465