Agenda
Vakantie en margedagen 2017

Vakantie 2017 voor leerlingen

 

Zomervakantie

22-07-2017 t/m 03-09-2017

 

De laatste nieuwsbrief voor de vakantie. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en graag tot ziens in het nieuwe schooljaar!

Margedagen schooljaar 2017-2018

Margedagen schooljaar 2017-2018 (voor alle groepen!)

 

Vrijdag 13 oktober 2017

Dinsdag 3 april 2018

Maandag 16 oktober 2017

Dinsdag 22 mei 2018

Woensdag 22 november 2017

Woensdag 23 mei 2018

Donderdag 8 februari 2018

Maandag 25 juni 2018

Vrijdag 9 februari 2018

Dinsdag 26 juni 2018

Donderdag 29 maart 2018

 
Verjaardagen Augustus en September
 

Van harte gefeliciteerd!

Algemeen nieuws
Zomerfeest
 

Vrijdag 14 juli was het zomerfeest op school. Ondanks een beetje regen was het een erg geslaagd feest. Meerdere leuke foto's hiervan zullen na de vakantie op MijnSchool komen te staan. 

Foto's en documenten MijnSchool

In de vakantie zal er een zomerstop zijn van MijnSchool. Tijdens deze stop zullen er updates plaatsvinden en verdwijnen de documenten en de foto's van MijnSchool. Mocht u documenten of foto's nog willen downloaden, dan kan dit nog tot 31 juli.

Vakantiebieb
 

De VakantieBieb-app is gratis te downloaden en er kunnen boeken gelzen worden t/m 31 augustus. Meerdere keuzes in kinderboeken en boeken voor volwassenen.

Nieuws uit de groepen
Personele inzet in de groepen

Zoals u weet vertrekt Joanna Harbers met ingang van het nieuwe schooljaar. Ze heeft een nieuwe baan elders in de stad gekregen. We wensen haar heel veel plezier en succes op haar nieuwe school. Voor ons betekende het dat we op zoek moesten naar uitbreiding van ons team. We zijn blij u te kunnen vertellen dat er twee nieuwe leerkrachten bij ons werken komend jaar: Iris van der Kaap in groep 4/5 en Lars Mijnlieff in groep 5/6. We wensen beide leerkrachten een hele fijne tijd op de Siebe Jan Boumaschool! Hierbij vindt u de verdeling van de groepen met daarbij de leerkrachten die in deze groepen gaan werken:

 

  • Groep 1/2a - Jose Douwenga op maandag t/m woensdag en Ida Bruijn op donderdag en vrijdag
  • Groep 1/2b - Lilian van Slooten op maandag en dinsdag en Anneke Boelens op woensdag t/m vrijdag
  • Groep 3 - Anneke Wieringa op maandag en dinsdag en Desiree Teuben op woensdag t/m vrijdag
  • Groep 4/5 - Iris van der Kaap op maandag en Marga Dordregter op dinsdag t/m vrijdag
  • Groep 5/6 - Kelly Huisman op maandag t/m woensdag en Lars Mijnlieff op donderdag en vrijdag
  • Groep 7/8 - Jeroen Feringa op maandag t/m donderdag en Peter van der Woude op vrijdag
Natuurproject in de wijk
 

Zoals in de vorige Nieuwsbrief al vermeld hebben de kinderen van groep 7/8, met financiële ondersteuning van het project ‘Groen dichterbij’, samen met bioloog en filmer Hilco Jansma een natuurfilm gemaakt. Drie keer een ochtend is hij met groepjes kinderen op pad gaan om hetgeen de kinderen ontdekten te filmen. Deze film is inmiddels af en in de klas gepresenteerd. Dit heeft een prachtig document voor de wijk, de buurt en voor de school opgeleverd en via onderstaande link vrij te bekijken.

Bekijk de film
Jacco wint landelijke po√ęzie wedstrijd
 

Jacco uit groep 8 heeft de landelijke dichtwedstrijd Kinderen & Poëzie van Stichting Poëziepaleis gewonnen.  Bij de bekendmaking in de klas kreeg hij een zitzak met zijn winnende gedicht erop. Ook kreeg hij een prachtige animatie die Minerva student Tom Beijering maakte op basis van zijn winnende gedicht 'Kasper'.

Van harte gefeliciteerd!

Nieuws uit de wijk
De jonge onderzoekers

Zomervakantieweken!

Traditioneel zijn de eerste en de laatste week van de zomervakantie weer onze vakantieweken! Dan zijn we van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur met zowel workshops als vrije inloop. Het programma van onze zomerweken staat op de website. Wil je meedoen aan een workshop: geef je dan op via info@dejongeonderzoekers.nl. Voor de vrije inloop hoef je je niet op te geven.

Website
 
 
Dit is een nieuwsbrief van:
Siebe Jan Bouma school | 050-3210465