Agenda
Vakantie en margedagen 2017

Vakantie 2017 voor leerlingen

 

2de Pinksterdag

05-06-2017

Zomervakantie

22-07-2017 t/m 03-09-2017

 

 

Margedagen 2017 voor leerlingen

 

Dinsdag

 6 juni 2017

Groep 1 t/m 4

Dinsdagmiddag

 6 juni 2017

Groep 5 t/m 8

Maandag

 26 juni 2017

Groep 1 t/m 8

Verjaardagen Juni
 

Van harte gefeliciteerd!

Buitenspeeldag 2017  

Woensdag 14 juni 2017 vind de buitenspeeldag weer plaats.

 
Algemeen nieuws
Nieuwe vakleerkracht gym

We zijn erin geslaagd om een nieuwe vakleerkracht voor gym te benoemen. Marloes Jongebloed is benoemd en ze is gestart met de lessen op maandag 29 mei. Naast de gymlessen op de Siebe Jan Boumaschool verzorgt ze ook de buitenschoolse activiteiten in het kader van B-Slim. We wensen Marloes een hele fijne tijd bij ons op school en in onze wijk.

Schoolreis Wildlands
 

Dinsdag 23 Mei ging de hele school op schoolreis naar Wildlands in Emmen. Bekijk de vele foto's in de verschillende foto albums op Mijn School.

Fotoalbum
Nieuws uit de groepen
Koningsspelen

Op vrijdag 21 april waren de Koningsspelen en voorafgaand een ontbijt in de klas. Leuke spellen op het schoolplein en op het sportveld naast de school. Kijk voor de foto's in het fotoalbum.

Fotoalbum
 
Avondvierdaagse

Van maandag 15 mei tot en met donderdag 18 mei was dit jaar weer de avondvierdaagse. Veel kinderen, ouders en meesters en juffen hebben de avondvierdaagse gelopen. Kijk in het fotoalbum voor de foto's. 

Fotoalbum
 
Project Kunst  

Afgelopen weken hebben alle groepen gewerkt aan project kunst. Groep 3 t/m 8 zijn naar het Groninger Museum geweest, de meeste groepen hebben geschilderd in het atelier dat we in de de MFR ingericht hebben en er is van poëzie genoten en gemaakt, gefotografeerd en gefilmd. Ter afsluiting van het project bent u welkom op de tentoonstelling in de MFR en de kleuterlokalen. Er zijn twee kijkdagen:

Donderdag 1 juni van 15:00-15:45 uur

Vrijdag 2 juni van 12:00-13:00 uur 

Foto album
 
Verkeersexamen groep 8
 

Op donderdag 11 mei hebben de leerlingen van groep 8 meegedaan aan het praktisch verkeersexamen. Onder begeleiding van meester Peter gingen de kinderen naar de Oosterhogebrugschool waar een ronde door de wijk was uitgezet. De kinderen moesten zich goed aan de verkeersregels houden, goed op de borden letten en natuurlijk hand uitsteken als je afslaat. Een week later kwam het bericht dat iedereen(!) geslaagd is, waarbij twee van de leerling dit examen zelfs foutloos hebben gemaakt. Een supermooi resultaat!

 

 

Nieuws uit de wijk
My First Festival
 

Swingen tijdens het Familiefestival in De Oosterpoort

 

Wat is er nou leuker dan het eerste festival van je peuter, kleuter of tiener samen met het hele gezin te beleven? Op zaterdag 3 juni staat De Oosterpoort weer op z'n kop. Deze keer veranderd De Oosterpoort in het Wilde Westen! Cowboys en indianen op het allerleukste familiefestival boorrrrrdevol muziek. 'My First Festival' is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar. Je kunt er dansen, knutselen en een spaghetti western maken. Namen als Frank Groothof, Sef, Zitakula, Thijs Boontjes Showorkest en The Jerry Hormone Ego trip zorgen voor een wervelend spektakel. En de rest? Dat houden we nog even geheim...

Meer informatie
 
Dit is een nieuwsbrief van:
Siebe Jan Bouma school | 050-3210465